Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Mehmet Enes SAĞAR koordinatörlüğünde Psikolojik Danışman Melis AKARSU PDR 1. ve 2. sınıf öğrencileri ile bir araya geldi. PDR Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yüksel EROĞLU’nun da katılım sağladığı etkinlikte  Melis AKARSU, PDR hakları ve mezunlar hangi alanlarda iş bulabilir, çalışabilir, psikolojik danışmanın sınırlılıkları nelerdir, PDR mezunlarının klinik açması için gereklilikler ve mesleki gelişim basamakları için alınabilinecek eğitim çeşitliliklerinden bahsederek öğrencilerin meraklarını giderip, sorularına cevap verdi.

Psikolojik Danışman Melis AKARSU’ya güzel ziyaretinden ve  vermiş olduğu bu bilgilerden dolayı teşekkür ederiz.

29 Mayıs 2024, Çarşamba 93 kez görüntülendi